Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Με αγάπη και πάθος, με σχέδιο και γνώση, όλοι μαζί να δουλέψουμε για να οικοδομήσουμε το Ωραιόκαστρο της ανάπτυξης και της ευημερίας για όλους


Ντίνα Μαρκοπούλου, Ωραιόκαστρο Τώρα, Δημήτρης Σαραμάντος,


   Γνωρίζοντας την πόλη, τις γειτονιές, τους ανθρώπους αλλά και τα προβλήματα τους,
Μοιραζόμενη κοινούς προβληματισμούς με ανθρώπους που αγαπούν τον Δ. Ωραιοκάστρου, για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας, θέτω υποψηφιότητα ως  Τοπική Σύμβουλος και έμπρακτα στέκομαι δίπλα του για τη μεγάλη νίκη!
Εμπιστεύομαι τον  Δημήτρη Σαραμάντο, για τη θέση και την ευθύνη του δημάρχου Ωραιοκάστρου, γιατί το απέδειξε έμπρακτα στη διάρκεια της τετραετούς θητείας του και γιατί είναι ένας πολύ καλός δήμαρχος, που έκανε εξαιρετική διαχείριση των οικονομικών του Δήμου και διακρίθηκε για το ήθος του. 





Μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος  για την πόλη μας. 
 Ο Δήμος Ωραιοκάστρου πρέπει να βγει  ξανά νικητής  και να αποτελέσει πρότυπο διοίκησης,  ανάπτυξης και ευημερίας για όλους. 
 Με αγάπη και πάθος, με σχέδιο και γνώση, όλοι μαζί να δουλέψουμε για να οικοδομήσουμε το Ωραιόκαστρο  της ανάπτυξης και της ευημερίας για όλους .
Σήμερα, έχουμε ένα δήμο οικονομικά καθαρό, διοικητικά οργανωμένο, επιχειρησιακά ισχυρό και κυρίως βιώσιμο, ικανό να ασχοληθεί τόσο με την καθημερινότητα και την κοινωνική μέριμνα, όσο και με το αναπτυξιακό κομμάτι που αποτελεί την μεγάλη μας προτεραιότητα για την επόμενη πενταετία. 
Για εμένα η Δημοτική Αρχή, πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες – και όχι το αντίθετο.
Πάνω από όλα, όμως, οφείλει να δίνει πραγματικές λύσεις στα προβλήματα,
Ωστόσο, μπορώ και χαμογελώ. Χαμογελώ γιατί σε αυτόν τον τόπο συνδυάζονται σήμερα, δύο στοιχεία: Μια περιοχή σπάνια σε ομορφιά και πλούσια σε φιλότιμο

Ντίνα Μαρκοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.